Bookmark and Share

Aveti probleme legate de administrarea proprietatilor dumneavoastra?

Nufarul Ecocleaning are un departament specializat care va ajuta sa rezolvati toate problemele de acesta natura

Relocare -Oferim servicii complete de mutare pentru locuinte si sedii de birouri;

meserCentrale termice -Pentru intretinerea si exploatarea centralelor termice echipa Nufarul Ecocleaning, are angajati fochisti autorizati care vor verifica zilnic/periodic sistemul de siguranta si avertizare, parametrii agentului termic si nivelul apei in cazan, parametrii combustibilului, caracteristicile fizico-chimice ale agentului termic. 

Tamplarie si constructii -Avem formata o echipa care va rezolva orice problema aparuta in intretinerea cladirii pentru lucrarile de reparatii elemente de tamplarie si de constructii.

electricaElectrice si automatizari Electricieni Nufarul Ecocleaning vor raspunde solicitarilor beneficiarului in legatura cu instalatiile de iluminat interior si exterior, instalatiilor de joasa tensiune ce deservesc tablourile ce alimenteaza coloanele de prize, terminalele de clima si alti consumatori.

Lucrari lacatuserie- Nufarul Ecocleaning are in specializare montare dar si reparare de broaste, butuci, chei, broaste electromagnetice, amortizor, amortizoare instalare, reparatii, revizii, service.

Instalatii sanitare -Instalatori nostrii vor intretine toate grupurile sanitare din intreaga cladire, vor verifica si intretine instalatia de hidrant, vor intretine instalatiile de condens provenite de la terminalele de clima si toate instalatiile sanitare ce deservesc cladirea.

Climatizare -Dotarile performante si calificarile personalului ne permit rezolvarea in cel mai scurt timp a oricarei probleme aparute la sistemul dumneavoastra de climatizare.

sculi


peliculas de comedia